Sponsordeal Ajax met Ziggo zorgt voor beroering bij supporters

Bron: ajaxfanzone.nl

Ziggo kondigde vrijdag aan de komende jaren de nieuwe hoofdsponsor van Ajax te zijn. Dit nieuws riep direct een stroom van reacties op bij zowel Ajax-supporters als ook bij die van andere clubs, zo leert een rondje langs de sociale media.

Reacties als “Waar kan ik opzeggen?”, “Ziggo hoofdsponsor van 020? Ik zeg massaal opzeggen”, “Einde contract gauw opzeggen. Ik wil geen banden met 020”. Klanten van Ziggo die fan zijn van een club als Feyenoord of FC Utrecht vinden het blijkbaar vervelend dat ze indirect meebetalen aan de sponsoring van Ajax. Na enige tijd schrok de webcare van Ziggo wakker, om op iedere negatieve reactie te antwoorden: ‘We hopen dat je vooral onze dienstverlenging waardeert’. Het is natuurlijk maar de vraag of het echt zo’n vaart loopt. Heel veel alternatieven zijn er verder ook niet. UPC en Ziggo is namelijk bijna één bedrijf. Ach wat een calimero-gedrag; de kleutertjes mogen blij zijn dat Haribo niet de hoofdsponser van Ajax is geworden. Dan hadden ze geen snoepjes meer gekregen!

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2014/11/07/sponsordeal-ajax-met-ziggo-zorgt-voor-beroering-bij-fans-tegenstanders/

Gegevens

Onderwerpen: Sponsor, Supporters
Tags: Nieuws