Ajax klopt Jong AZ in oefenwedstrijd

Ajax heeft de oefenwedstrijd tegen Jong AZ vandaag met 4-0 gewonnen. Op sportcomplex de Toekomst scoorden Ricardo Kishna, Ricardo van Rhijn, Stefano Denswil en Lerin Duarte. ,,De jongens die vandaag speelden, konden 90 minuten aan de bak. Dat was precies de insteek’’, sprak Frank de Boer na afloop. De Boer had deze interlandperiode een beperkte groep spelers tot zijn beschikking. Het oefenduel met Jong AZ bood een uitgelezen kans om onder meer de niet-internationals (en de reserves) speelminuten te laten maken. Ricardo Kishna zette Ajax voor rust op het goede spoor: 1-0. De doelpuntenmaker vormde een aanval met Queensy Menig […]