Queensy Menig verlengt tot 2019

Bron: ajax1.nl

12 juli 2014 maakte Queensy Menig zijn officieus debuut voor Ajax in de vriendschappelijke wedstrijd tegen SV Hönnepel-Niedermörmter. De aanvaller verving in de 60ste minuut Richairo Živković en een maand later maakte Menig zijn officiële debuut in het betaald voetbal. In de Jupiler League wedstrijd tegen Jong Ajax – Telstar scoorde het talent twee van de drie doelpunten. Weer een maand behoorde Menig tot de wedstrijdselectie voor de wedstrijd in de KNVB Beker tegen de amateurs van JOS Watergraafsmeer. Een dag later mocht Menig debuteren in het Olympisch Stadion tegen JOS (9-0 winst). Menig verving na rust Davy Klaassen en […]