Fischer wel, El-Ghazi niet mee op trainingskamp

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Frank de Boer heeft de 27 namen bekend gemaakt die mee zullen reizen naar Oostenrijk, waar Ajax de komende week een trainingskamp belegt. Opvallend is dat Viktor Fischer meegaat, terwijl de aanvaller nog tot de winterstop kampt met een blessure. Hij gaat echter mee om het herstel zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen, zo weet Ajax.nl.

Verder valt op dat Anwar El-Ghazi niet meegaat naar Oostenrijk. De aanvaller, die gisteren nog een hattrick maakte bij zijn officieuze debuut voor Ajax, is niet geselecteerd door De Boer. Zoals eerder bekend werd zal A1-doelman Xavier Mous wel meegaan, dit omdat Jasper Cillessen nog met Oranje in Brazilië is en Mickey van der Hart is verhuurd aan Go Ahead Eagles.

Niklas Moisander, Thulani Serero en Lasse Schöne zullen wel meegaan. Zij sluiten deze week pas aan bij Ajax, omdat ze later vakantie hadden in verband met interlandverplichtingen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2014/06/29/fischer-wel-el-ghazi-niet-mee-op-trainingskamp/