Cillessen: “Niet verwacht dat ik zo belangrijk zou zijn”

Bron: ajax1.nl

Een aantal keer leek het er op dat Heracles er vandaag met de overwinning van door zou gaan, en dat was niet wat keeper Jasper Cillessen van tevoren gedacht had: “Ik had niet verwacht dat ik vandaag nog zo belangrijk zou zijn, en dat had ik natuurlijk ook niet gehoopt. Ik dacht dat ik niet veel te doen zou krijgen en dat we makkelijk zouden winnen.”

Buiten de twee doelpunten en een aantal kansen na was de wedstrijd niet erg spannend om te zien. Beide clubs namen genoegen met een gelijkspel en het laatste kwartier werd de bal rustig rondgespeeld. “Ik merkte dat het balletje gewoon ronding maar het kan zijn dat Heracles de laatste vijf minuten er nog vol ingaat. Je moet dus wel scherp blijven.”

Ajax kan nu eindelijk de vervelende smaak van afgelopen weken wegspoelen. Het kon al twee wedstrijden eerder kampioen worden maar steeds wisten de Amsterdammers daar niet in te slagen: “Het heeft inderdaad een aantal weken geduurd en dat was erg vervelend. Nu hebben we hem uiteindelijk en dat is het belangrijkste. Het is het wel lekker om nu met die schaal te staan.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/cillessen-niet-verwacht-dat-ik-zo-belangrijk-zou-zijn/