Utrecht weer onneembare vesting Ajax

Bron: www.ajaxshowtime.com

Onder een lekker zonnetje begon Utrecht zoals verwacht fel aan de wedstrijd. Ajax werd al vroeg onder druk gezet en daar gingen de Amsterdammers aardig mee om. En enkel afstandsschot van Van de Maarel kon Cillessen overkijken en Toornstra zag een poging voorlangs gaan. Al met al kwam Ajax er nog niet uit, waardoor een doelpunt voor Utrecht meer in de lucht hing.

De koploper stelde echter snel orde op zaken. De ploeg kreeg weer de controle en kreeg uit een hoekschop de eerste kans voor Fischer. Met goed combinatievoetbal werd Utrecht daarna een fase teruggedrongen, maar telkens zat er een been tussen de beslissende pass. Waar dat niet het geval was, daar werd Bojan ietwat twijfelachtig terug gevlagd.

Aan de overkant was er geel voor Van Rhijn. Dat was opmerkelijk want Blind maakte de overtreding. De twee gaven elkaar echter lachend de hand, aangezien Blind op scherp stond. Ajax werd niet veel later levensgevaarlijk. Moisander kopte een bal van Schöne hard op doel en zag Ruiter redden. Daar hoefde Ajax niet lang om te treuren want met een afstandsknal tekende Blind voor de 0-1.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/hoofdnieuws/76751/live-12-30-uur-fc-utrecht-ajax-0-0-.html