Van Rhijn ‘wil graag de volgende stap maken’

Bron: ajax1.nl

Ricardo van Rhijn hoopt komend seizoen een basisplaats te kunnen afdwingen bij Ajax. De verdediger is klaar om zich te ontwikkelen, al beseft hij dat hij een geduchte concurrent heeft als Gregory van der Wiel bij Ajax blijft .

Afgelopen seizoen mocht Van Rhijn de honneurs waarnemen bij de afwezigheid van Gregory van der Wiel. Nadat de Oranje-international echter weer hersteld was van een blessure, moest Van Rhijn weer genoegen nemen met een plaats op de bank. De jongeling is vastberaden om dit seizoen wél te blijven staan in het elftal van trainer Frank de Boer.

“Onze trainer heeft een voorkeur voor een linkspoot en een rechtspoot in het centrum. En mijn sterkste punt is denk ik ook de rechtsbackpositie”, zo laat Van Rhijn optekenen door OnsOranje. “Ik heb vorig seizoen enorm veel van geleerd en wil graag de volgende stap maken.”

Mogelijk maakt een transfer van Van der Wiel de weg vrij. De verdediger wordt al lange tijd in verband gebracht met een overgang naar het buitenland. “Dat zie ik dan wel weer. Ik heb sowieso de kans om me vanaf 2 juli, als ik aansluit bij de selectie, weer te laten zien bij Ajax. Dan zal Greg nog niet terug zijn.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/van-rhijn-wil-graag-de-volgende-stap-maken/