Selectie Ajax voor treffen met AZ

Bron: ajax1.nl

Nu de interlandweek weer is afgesloten kunnen de Ajacieden zich weer op en top voorbereiden voor de belangrijke wedstrijd tegen AZ. Morgen om 18:45 spelen beide ploegen de Noord-Hollandse derby. Voor Ajax zal het een cruciale wedstrijd zijn. Wint de regerend landskampioen dan brengen zij het gat met AZ terug naar drie punten. Winnen de Alkmaarders deze editie, dan zal het gat met Ajax negen punten bedragen.

Frank de Boer heeft in zijn selectie tegen AZ twee jongelingen toegevoegd. Dico Koppers en Ruben Ligeon maken deel uit van de selectie door de aanhoudende blessures en schorsingen, zo valt te lezen op de site van Ajax. De twee verdedigers zullen niet in de basis starten, maar De Boer sluit een eventueel Eredivisiedebuut tegen AZ niet uit.

De selectie van Ajax tegen AZ:Kenneth VermeerJasper CillessenToby AlderweireldJan VertonghenVurnon AnitaEyong EnohMiralem SulejmaniChristian EriksenSiem de JongAndré OoijerTheo JanssenDaley BlindNicolas LodeiroDmitry BulykinDerk BoerrigterJody LukokiDico KoppersRuben Ligeon

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/selectie-ajax-voor-treffen-met-az/