Borussia Mönchengladbach

Oud-Ajacied Henning Jensen op 68-jarige leeftijd overleden

Bron: ajaxfanzone.nl

Oud-Ajacied Henning Jensen is na een kort ziekbed op 68-jarige leeftijd overleden. Jensen speelde tussen 1979 en 1981 voor Ajax waarmee hij eenmaal landskampioen werd en de halve finale van de Europa Cup 1 wist te bereiken waarin Nottingham Forest uiteindelijk te sterk bleek. Jensen was eerder in het buitenland actief voor Borussia Mönchengladbach en Real Madrid en keerde na zijn periode bij Ajax terug naar Denemarken om te gaan spelen voor AGF Aarhus en zijn eerste club Nörresundy BK. Jensen speelde 75 wedstrijden in het shirt van Ajax en scoorde daarin acht keer.

Sinkgraven drie tot zes maanden uitgeschakeld

Bron: ajaxfanzone.nl

Daley Sinkgraven heeft in het oefenduel met Borussia Mönchengladbach opnieuw een zware knieblessure opgelopen en nader onderzoek heeft uitgewezen dat er schade is aan de binnenband van zijn knie. Sinkgraven leek eindelijk hersteld te zijn van problemen met dezelfde knie maar zal nu woensdag een operatie moeten ondergaan. De verwachte herstelduur ligt tussen de drie en zes maanden.

Drie dingen die je moet weten over Ajax - Roda JC

Bron: www.ajaxlife.nl

Roda-thuis was vorig jaar geen makkie (2-2). © Pro Shots

Een blik op de ranglijst geeft niet veel reden tot optimisme, gelukkig ontmoeten de Ajax-spelers dit weekend positiviteitsgoeroe en Roda JC-speler Nathan Rutjes. Omdat Rutjes waarschijnlijk op de bank begint, hier van ons drie dingen die je moet weten over Ajax – Roda JC. Zelf zoeken naar lichtpuntjes (of bijzonderheden) mag namelijk altijd.

De Jong: “Heb nu zéker de intentie om te blijven”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax heeft Frenkie de Jong een contractvoorstel tot medio 2022 gedaan. De talentvolle middenvelder heeft samen met zijn zaakwaarnemer een tegenvoorstel gedaan en heeft er vertrouwen in dat hij zijn krabbel zal gaan zetten. “Daarover zijn de club en Ali (zaakwaarnemer, red.) nu in gesprek. Uit het eerste aanbod van Ajax sprak veel vertrouwen en de trainer zegt dat ook volop in me te hebben. Dus ik heb nu zéker de intentie om te blijven als ik meer ga spelen”, zo laat hij aan De Telegraaf weten.

Sinkgraven opnieuw aan de kant met knieblessure

Bron: ajaxfanzone.nl

Daley Sinkgraven is opnieuw enkele weken uitgeschakeld met een knieblessure. Sinkgraven liep de blessure op in de oefenwedstrijd tegen Borussia Mönchengladbach. Het is dezelfde kwetsuur als waar de linksback al twee keer last van had en hij daarmee voor een lange tijd uitgeschakeld was, zo heeft Marcel Keizer op de persconferentie laten weten. Sinkgraven zal nog nader worden onderzocht maar naar verwachting heeft hij opnieuw zijn binnenband verrekt of gescheurd.

Bron: Ajax.nl

Pages

Subscribe to Borussia Mönchengladbach