Schöne: “Dat het niet goed was, is wel duidelijk”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Lasse Schöne scoorde zaterdag twee keer uit een vrije trap. De Amsterdammers gingen met een 0-2 voorsprong de rust in. Na rust kreeg Ajax drie goals tegen en gaf het voor de tweede keer een voorsprong uit handen. “Drie goals tegen krijgen in één helft is natuurlijk veel te veel. Dat het niet goed was, is wel duidelijk”, blikt de Deen met FOX Sports terug.

“We hadden moeite. We konden niet goed de vrije man vinden. In de tweede helft liepen we achter de feiten aan. De instelling die Twente liet zien, hadden wij moeten laten zien. Dat deden we niet en dan krijg je zo’n wedstrijd. Dit is onnodig puntenverlies.”

Morgen kan PSV opnieuw drie punten uitlopen op Ajax. De topper van volgende week tegen de Eindhovenaren was al cruciaal en nu helemaal. Althans, alleen als Ajax nog een klein beetje hoop wil houden op de titel. “Volgende week moeten we wel met een andere instelling gaan spelen. We hebben een paar dagen om er over na te denken. Daarna gaat de focus pas op de topper. Maar we zullen dan in ieder geval met een andere instelling moeten gaan spelen.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/schone-dat-het-niet-goed-was-is-wel-duidelijk/