Schöne: ‘Aankomende zondag moet elke kans een doelpunt zijn’

Bron: ajaxfanzone.nl

Lasse Schöne waarschuwt voor al te veel euforie na de 4-0 overwinning op Sparta wat volgens de Deen geen graadmeter is voor de Klassieker van aanstaande zondag, Schöne heeft zich opnieuw in de basis weten te knokken maar weet dat er nog veel dingen moeten veranderen in het elftal.

‘Hoe het komt weet ik niet maar ik weet altijd trainers op een bepaalde manier te overtuigen dat ik in de basis hoor te spelen. De laatste weken verloor ik mijn plek aan Frenkie de Jong maar ik  ben blij dat de trainer bij me is teruggekomen, moest mijn kans pakken en geniet er nu van dat ik speel. Er moeten echter nog wel dingen veranderen in het elftal want de 4-0 overwinning op Sparta is geen graadmeter voor aankomende zondag. Over de hele wedstrijd gaven we twee kansen weg en dat zijn er eigenlijk twee teveel. Tijdens de Klassieker kan dat gewoon dodelijk zijn. We moeten zondag net zo scherp zijn als de tegenstander en in principe moet elke kans een doelpunt zijn’.

Bron: De Telegraaf

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2017/10/16/schone-aankomende-zondag-moet-elke-kans-een-doelpunt-zijn/

Gegevens

Spelers: Lasse Schöne
Onderwerpen: Doelpunt, Klassieker, Trainer
Tags: Nieuws
Clubs: Feyenoord