Klaassen: “Moeten deze vorm zien vast te houden”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax won zondagmiddag met 5-1 van SC Heerenveen. Davy Klaassen laat weten dat de Amsterdammers na de eerste twintig minuten beter begonnen te spelen. “Buiten de eerste twintig minuten was het vrij goed. Toen stonden we niet goed en kregen we de druk er niet goed op. Daarna heb ik wel het Ajax gezien wat ik wil zien. Heerenveen deed het in die fase goed. Ze hadden goed bekeken hoe wij druk wilden zetten. Ze speelden ook heel aardig vond ik. Daar hadden we in het begin geen antwoord op, maar op een gegeven moment pakken we het goed op”, vertelt Klaassen aan FOX Sports.

“Ik heb vandaag vooral genoten van de controle die we de rest van de wedstrijd wel hadden, maar ook van de acties die sommige jongens in huis hebben. Van die mooie acties kan je wel genieten”, vervolgt de aanvoerder.

Na de interlandperiode won Ajax in de maand april al van Feyenoord (2-1), AZ (4-1), NEC (5-1), Schalke 04 (2-0) en nu dus ook Heerenveen. Klaassen wil dat Ajax die vorm blijft vasthouden. “Als we onze vorm weten vast te houden, dan heb ik er veel vertrouwen in.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/klaassen-moeten-vorm-zien-vast-houden/