Ex-Ajacied Enoh kijkt uit naar ontmoeting met Ajax

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Eyong Enoh stond tussen 2008 en 2014 onder contract bij Ajax. Met de Amsterdamse club pakte de Kameroense middenvelder 2 landstitels en een beker. Enoh speelt nu bij Standard Luik en overmorgen staan zijn oude en huidige club tegen over elkaar in de Amsterdam Arena.

Op de officiële website van Standard Luik kijkt Enoh al vooruit op de wedstrijd in de Europa League. “Ik hoop dan ook dat we donderdag veel het duel kunnen opzoeken, om ze zo uit hun evenwicht te brengen”, zegt hij over de mogelijk zwakke plek bij Ajax. Veel spelers kent de ex-Ajacied niet meer, maar nog wel enkele toenmalige Ajax-talenten. “Veel van die jongens waren toen zeventien, achttien jaar, maar ze deden zo nu en dan wel mee tijdens de trainingen. Joël Veltman, Kenny Tete en Mitchell Dijks, bijvoorbeeld. En ook hun aanvoerder, Davy Klaassen. Dat zijn jongens met veel potentieel”, zegt de nu 30-jarige Enoh.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2016/09/27/ex-ajacied-enoh-kijkt-uit-naar-ontmoeting-met-ajax/