Gudelj vroeg zaakwaarnemer info te verzamelen over Rostov

Bron: www.ajaxlife.nl

Rostov kent voor Gudelj geen geheimen. © Pro Shots

Van alle ploegen die Ajax kon loten in de laatste Champions League-voorronde was FK Rostov de grote onbekende. Juist aan die club werd Ajax gekoppeld. Als zo’n club dan uit het balletje komt, kun je twee dingen doen: afwachten waar de trainer mee komt of op onderzoek uit gaan.

Nemanja Gudelj koos voor de tweede optie. Hij was wel nieuwsgierig naar wat-ie van Rostov moest verwachten. “Ik heb mijn zaakwaarnemer (Vlado Lemic, red.) gevraagd een beetje rond te vragen naar de kracht van Rostov,” vertelt de middenvelder in de papieren editie van Ajax Life.

“Ik vind het wel lekker om alvast een beeld te hebben voordat we erover gaan praten met de technische staf,” vervolgt Gudelj. En wat hij dat te horen kreeg van zijn zaakwaarnemer? “De ploeg speelt compact, loert op de counter, is fysiek sterk.”

Toen we Gudelj spraken leek het er nog op dat de succestrainer Kuban Berdeyev al vertrokken was naar Spartak Moskou. Nu lijkt het erop dat hij toch op de bank zal zitten tegen Ajax, maar dan als assistent. Mocht dat niet zo zijn, ziet Gudelj dat als mogelijk voordeel voor Ajax.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=20215