Ook Van Hanegem huilt: “Klaassen en Bazoer liepen te zaniken”

Bron: www.ajaxtotaal.nl

De Rotterdamse tranen worden door de Ajax-fans weer gedronken alsof het champagne is. Dirk Kuijt, het afbrokkelende heden van Feyenoord, was gisteren al op dreef en Wim van Hanegem laat vandaag zien dat ook het verleden van Feyenoord hetzelfde denkt en acteert.

“Bij Ajax vielen Klaassen en Bazoer op. Nee, niet omdat ze goed speelden. Maar omdat ze de hele wedstrijd liepen te zaniken en te zeuren”, aldus de voormalige voetballer die vroeger niets anders deed. “Dat viel me vooral van Klaassen tegen. Dat vind ik meestal een heel reële jongen. Maar werd hij of Bazoer eens een keer aangeraakt, dan kwam er steeds een duik achteraan”, zo zegt Van Hanegem in zijn column voor het Algemeen Dagblad. “Ik vind overigens dat er overdreven wordt gedaan over Bazoer. Alsof hij geweldig is. Maar gisteren zag ik hem hele fases niet, net als Gudelj en El Ghazi trouwens.”, zo besluit het feestnummer zijn bijna wekelijkse klaagzang over Ajax.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2016/02/08/ook-van-hanegem-huilt-klaassen-en-bazoer-liepen-te-zaniken/