Duarte op proef bij Terek Grozny, ook trefzeker

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Lerin Duarte heeft tijdens zijn oefenstage bij Terek Grozny direct van zich laten spreken. De bij Ajax overbodig geraakte middenvelder maakte de 3-0 in een oefenwedstrijd tegen PSC Elite.

Terek Grozny, de voormalig club van Ruud Gullit, is in Malta om zich voor te bereiden op de tweede helft van de Russische competitie. Duarte hoopt een contract af te dwingen bij de club waar ook oud-Ajacied Ismaïl Aissati onder contract staat. De club uit de Tsjetsjeense hoofdstad Grozny bezet op dit moment een keurige zevende plaats in de Russische Premier League.

Duarte werd gehaald als opvolger van Christian Eriksen na diens vertrek naar Tottenham Hotspur. Bij Ajax lukte het 25-jarige middenvelder nooit om een vaste waarde te worden. Dit seizoen traint hij alleen mee bij Jong Ajax. Vorig seizoen werd de middenvelder uitgeleend aan sc Heerenveen. De Friezen hadden een optie tot koop, maar lichtte deze optie niet.// < ![CDATA[// < ![CDATA[// < ![CDATA[// < ![CDATA[ (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});// ]]>

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/duarte-trefzeker-voor-terek-grozny/