Ismail Aissati

Ajax-transfers: 6 spelers kwamen, 26 gingen

Bron: www.ajaxshowtime.com

De transfermarkt is gesloten. Ajax trok tot met Mateo Cassierra, Davinson Sanchez, Heiko Westermann, Bertrand Traoré, Tim Krul en Hakim Ziyech zes nieuwe spelers aan, maar ook de andere clubs uit de Eredivisie zaten niet stil. Voor het gemak hield Ajax Showtime om de zoveel dagen een lijst bij met de aangetrokken en vertrokken spelers van alle achttien clubs uit de Eredivisie. Er kan in alle hoeveelheid een naampje missen.

“Elkaars bewegingen nog leren kennen”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

© Proshots

Bertrand Traoré debuteerde gisteravond voor Ajax. De 20-jarige aanvaller is blij met zijn debuut, maar baalt van het resultaat. Ajax speelde met 2-2 gelijk tegen Roda JC. “Dit is een teleurstellend resultaat voor mij en voor de hele club. We moeten weer hard werken en geconcentreerd blijven, want we hebben dinsdag een belangrijke wedstrijd”, vertelt de Chelsea-huurling in gesprek met Ajax TV.

Uit het Oog: 'Ik zou graag Ajax coachen'

Bron: www.ajaxshowtime.com

In de rubriek 'Uit het Oog' spreekt Ajax Showtime met oud-Ajacieden die hun sporen tegenwoordig elders achterlaten. Uit het oog dus, maar niet uit het hart. In deel 28 Ismael Urzaiz, de Spaanse spits die plots in Amsterdam opdook. 

Hoewel hij voor Ajax maar drie wedstrijden in actie kwam, vergeten de Amsterdamse fans hem niet snel. De Spaanse 'tank die nooit oorlog maakte' werd in 2007 naar de hoofdstad gehaald door toenmalig coach Henk ten Cate. Hij vertrok gauw, men hoorde weinig meer van hem, maar bijna negen jaar na dato doet hij zijn verhaal.

Van Dongen: “Kunnen steun goed gebruiken”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajacied Merel van Dongen is heel blij met de steun van de fans vertelt ze in haar column op de Ajax-website. Voor de wedstrijd tegen de grote concurrent FC Twente afgelopen weekend hadden de supporters een actie gepland. “Bij het oplopen met het clublied en onder toeziend oog van honderden fans stond onze vaste kern weer in hun vaste hoekje. Vanaf de tribune hoorden we ze al zingen. De mooiste spandoeken met teksten als ‘Wit-Rood-Wit zit in ons bloed’ hingen over de boarding en de confetti schoot de lucht in.”

Aissati: “Hij moet Nouri laten debuteren”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Aan het begin van het seizoen 2011/2012 was Frank de Boer resoluut over Ismail Aissati. “Zolang ik er zit, heb ik hem niet nodig.” De Marokkaans international koestert geen wrok jegens De Boer: “Ondanks deze uitspraak is mijn band met hem gewoon goed. Dit seizoen doet hij het ook goed, alleen moet hij Abdelhak Nouri laten debuteren!”, vertelt de middenvelder aan Ajax1.nl.

Aissati: “PSV wordt kampioen”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Aissati doorliep de jeugdopleiding van PSV en maakte in het shirt van de Eindhovenaren zijn debuut in het betaald voetbal. Na zestig wedstrijden voor PSV en een verhuurperiode bij FC Twente, kwam hij bij Ajax terecht. Ajax1.nl kijkt met hem terug op zijn tijd bij beide clubs en blikt vooruit op PSV – Ajax van aanstaande zondag.

Pages

Subscribe to Ismail Aissati