Ismail Aissati

Uit het Oog: 'Ajax zit in mijn hart'

Bron: www.ajaxshowtime.com

In september 2008 debuteerde Enoh als 22-jarige in de uitwedstrijd tegen Feyenoord (2-2). Met zijn sterke balveroveringen en felle duels won hij al snel de harten van de Ajax-fans. In 2014 vertrok hij naar het Turkse Antalyaspor, maar inmiddels is de international actief bij Standard Luik. Met een enorm positief gevoel blikt hij terug op zijn periode in Amsterdam. 'Spelen bij Ajax was fantastisch, echt een geweldige ervaring.

Eyong Enoh vertrekt naar Antalyaspor

Bron: ajax1.nl

De samenwerking tussen Enoh en Ajax is historie. De Kameroener zet zijn carriere voort in de Turkse competitie, waar hij uit gaat komen voor Antalyaspor. Dit meldt de voorzitter van die club op Twitter. Bij de Turken treft hij onder andere ex-Ajacied Ismaïl Aissati, die eerder deze week al de overstap naar Antalyaspor maakte. 

Eyong Enoh naar Antalyaspor

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Op twitter meldt VI Turkije-watcher Suleyman Ozturk dat Eyong Enoh zijn carrière verder zet in Turkije. De Kameroener wordt daarmee ploeggenoot van Ismael Aissati die ook al voor de kustclub speelt.

De overstap naar Turkije is opvallend aangezien Enoh meerdere ijzers in het vuur had. Zo informeerden Eintracht Frankfurt, PAOK Saloniki en een niet nader genoemde Premier League club ook naar de Ajacied.

Forum: Eyong Enoh

Pages

Subscribe to Ismail Aissati