Ismail Aissati

Duarte op proef bij Terek Grozny, ook trefzeker

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Lerin Duarte heeft tijdens zijn oefenstage bij Terek Grozny direct van zich laten spreken. De bij Ajax overbodig geraakte middenvelder maakte de 3-0 in een oefenwedstrijd tegen PSC Elite.

Terek Grozny, de voormalig club van Ruud Gullit, is in Malta om zich voor te bereiden op de tweede helft van de Russische competitie. Duarte hoopt een contract af te dwingen bij de club waar ook oud-Ajacied Ismaïl Aissati onder contract staat. De club uit de Tsjetsjeense hoofdstad Grozny bezet op dit moment een keurige zevende plaats in de Russische Premier League.

Marc Overmars schiet vaak mis met spelers voor hoofdmacht

Bron: www.vi.nl

VI Premiumis de online abonnementsdienst van Voetbal International. Op mobiel, tablet en PC, 24 uur per dag, waar je maar wilt. Wekelijks delen we één gratis artikel om je kennis te laten maken met VI Premium.Sinds Marc Overmars (42) directeur voetbalzaken is, boekte Ajax nationale en financiële successen. Maar de gewenste Europese progressie bleef uit. Zo scherp als Overmars is in het binnenhalen van jeugdig talent en het langdurig binden van spelers, zo matig is zijn aankoopbeleid bij het eerste elftal. VI maakt de balans op.

Pages

Subscribe to Ismail Aissati