[Update] Ajax vroeg echt veel geld voor Bazoer

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Riechedly Bazoer had als hij het had gewild zomaar bij Napoli kunnen spelen na de winterstop. Dat meldt De Telegraaf. Ajax had de Italianen al toestemming gegeven om met de speler zelf te gaan praten, maar Bazoer had geen trek in de overstap.

Marc Overmars had Napoli laten weten dat Bazoer wel voor zo’n 25 miljoen euro was op te halen, wat de koploper van de Serie A uiteindelijk geen probleem vond. Bazoer zelf weigerde echter een uitnodiging voor een gesprek, aangezien hij tot de conclusie kwam dat hij – zeker halverwege dit seizoen – nog niet naar het buitenland wil.

[Update 11:23]Sommige Ajax-fans vonden het bedrag van zo’n 25 miljoen euro veel te laag voor één van de grootste talenten van Europa. Deze fans kunnen gerust gesteld worden; zelfs Marc Overmars is zo gek niet. Het bedrag was nog exclusief bonussen, mét die (overigens zeer eenvoudig te behalen) bonussen zou het bijna verdubbeld worden. Dat meldt Telegraaf-journalist Mike Verweij op zijn twitteraccount.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2016/01/16/ajax-gaf-al-toestemming-maar-bazoer-wijst-napoli-af/

Gegevens

Onderwerpen: Winterstop
Tags: Nieuws