‘Chagrijnige’ Boilesen in “veel onderhandelingen”

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Nicolai Boilesen moet in principe weg. Daar zijn Ajax en de 23-jarige Deens international het over eens. Zijn vader en zaakwaarnemer Kenny Boilesen is hard aan het werk om zijn zoon naar een grote competitie te loodsen en hij heeft veel vertrouwen dat dit goed komt.

“We hebben met Ajax helder afgesproken dat Nicolai deze zomer zal vertrekken. We werken daarom hard aan een oplossing”, zegt vader Boilesen tegen Ajax Showtime. “We zijn met clubs uit vier à vijf grote competities in gesprek. Er vinden veel onderhandelingen plaats, maar nog niks is officieel. De clubs denken nog na. Nicolai is vijf jaar lang gelukkig geweest bij Ajax, maar nu is het tijd om naar het buitenland te gaan. Daar is iedereen het over eens, ook bij Ajax. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat het rondkomt”, zo besluit Kenny Boilesen. Misschien een goede zaak dat dit snel zal gebeuren gezien het ‘chagrijnige’ optreden van zoonlief tijdens de Open Dag van Ajax.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2015/07/20/chagrijnige-boilesen-in-veel-onderhandelingen-2/

Gegevens

Spelers: Nicolai Boilesen
Tags: Interviews
Clubs: AFC Ajax