De Boer prijst ontwikkeling Sinkgraven: “Hij heeft stappen gemaakt, ook fysiek”

Bron: ajaxfanzone.nl

De meest in het oog springende speler tegen Panathinaikos afgelopen vrijdagavond was Daley Sinkgraven. “Iedereen had vorig seizoen twijfels over hem. Maar je ziet nu dat het half jaartje bij ons hem goed heeft gedaan. Er staat nu een andere Daley Sinkgraven. Hij is gewend, kent zijn medespelers. Hij heeft stappen heeft gemaakt, ook fysiek”, constateerde De Boer tevreden.

De Boer was ook zeer te spreken over Davy Klaassen, die zelf kon lachen om zijn ‘wederopstanding’. “De eerste week in Oostenrijk had ik het heel moeilijk en moest ik – na mijn operatie – weer helemaal wennen. Ik heb vorige week zondag vrij gehad en weet niet wat er die dag is gebeurd, want maandag was ik weer de oude. Tegen Panathinaikos voelde ik me fit en heb ik veel duels gewonnen. Het is een mooi begin”, aldus de aanvoerder die de hele ploeg prees. “We hebben een goed niveau gehaald en ik denk dat we de wedstrijd redelijk onder controle hadden. Misschien creëerden we iets te weinig. Maar voor de tweede wedstrijd was het best aardig.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2015/07/13/de-boer-prijst-ontwikkeling-sinkgraven-hij-heeft-stappen-heeft-gemaakt-ook-fysiek/

Gegevens