De Boer: “Ervaring kopen, selectie rond aan eind seizoen”

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Ajax-coach Frank de Boer laat in De Telegraaf blijken dat ze de komende tijd serieus werk gaan maken van de aankopen. Ajax zal zich vooral richten op routiniers die op het middenveld en in de aanval hun weg kunnen vinden.

Blijkbaar is met het vertrek van Stefano Denswil en Niklas Moisander (aan het eind van dit seizoen) de verdediging toch van minder belang voor de beleidsmakers van Ajax. De Boer: “Als je de leeftijden van de huidige spelers op het middenveld bekijkt, is Davy met zijn 22 jaar verreweg de oudste. En wat heb je voorin qua ervaring als Lasse Schöne vertrekt? Voor die linies kijken we.” De Boer vervolgt zijn verhaal: “Er worden sowieso spelers aangetrokken. Nee, of we ons voor de Champions League plaatsen maakt niet uit. Natuurlijk zijn we er al mee bezig. Dat kan niet op het laatste moment, omdat we voor iedereen snel duidelijkheid willen. Aan het einde van het seizoen willen we de selectie klaar hebben.”

Forum: Transferbeleid

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2015/02/14/de-boer-ervaring-kopen-selectie-rond-aan-eind-seizoen/