Ajax verkoopt Cillessen niet: “Dat zeker niet”

Bron: ajax1.nl

De keepersstrijd bij Ajax duurt maar voort. Tegen SDC Putten keepten Jasper Cillessen en Mickey van der Hart beiden een helft, maar zaterdagmiddag tegen Dynamo Dresden zit de eerste doelman van het afgelopen seizoen weer bij de selectie. Voor Cillessen een vervelende situatie, want de goalie wil een vaste plek onder een lat. Inderdaad, een lat.

“Jasper staat er als Kenneth geblesseerd of geschorst is, maar hij wil graag alle 34 wedstrijden spelen. Dat moeten we in overleg bekijken, want Ajax heeft in dat geval wel een goed alternatief nodig. Het is goed voor Jaspers ontwikkeling als hij een heel seizoen keept, dat staat buiten kijf, maar Jasper wordt niet verkocht, dat zeker niet. Dan wordt het verhuren”, is Frank de Boer duidelijk tegen Ajax Life.

De eerder genoemde Mickey van der Hart zal bij een verhuur van Cillessen de tweede keeper kunnen worden bij Ajax. “Wij hebben veel vertrouwen in Mickey. Mickey maakt grote stappen, is een groot talent. Het is voor hem erg belangrijk met Jong Ajax wedstrijden in de Jupiler League te spelen. Dat is weer een stapje hoger.” De keeperssoap gaat dus nog even door in Amsterdam.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/ajax-verkoopt-cillessen-niet-dat-zeker-niet/