Anita: “Het is een lekker weekend voor ons”

Bron: ajax1.nl

Vurnon Anita stond eindelijk weer op zijn favoriete plek in de gewonnen thuiswedstrijd tegen NEC. Op het middenveld dus. Hij is blij met het spel dat ze hebben laten zien in de eerste helft maar vond de ploeg na rust niet scherp genoeg.

“We hebben lekker gespeeld én gewonnen, dat is altijd lekker”, aldus Vurnon Anita tegen Eredivisie Live. “We pakten ze gelijk bij de keel en wonnen de tweede bal. We waren gewoon heel scherp. In de tweede helft ging dat een stuk minder. We zakten weg, leden veel balverlies en wonnen de tweede bal niet meer. Het doelpunt tegen was ook slordig.”

Anita was daarnaast blij met zijn positie. Hij stond eindelijk weer op het middenveld: “Ik wil op het middenveld spelen en dat vindt de trainer ook mijn beste positie. Het is echter aan hem waar hij mij neerzet, nu moet ik door de blessures soms ergens anders staan. Ook op die posities doe ik mijn best.”

“We haken weer aan, dat is ons doel en daar gaan we voor. Het is een lekker weekend voor ons”, is de concluderende zin van de middenvelder.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/het-is-een-lekker-weekend-voor-ons/