June 2012

Nieuws: Video: Fischer trefzeker bij officieus debuut

Bron: www.ajaxlife.nl

Het inbrengen van enkele jongelingen was voor Ajax de juiste impuls tijdens de wedstrijd tegen SV Huizen. Viktor Fischer was er een van. De Deen speelde als een nummer tien achter spits Siem de Jong en liet enkele goede acties zien. Fischer scoorde direct. Hij nam de 1-3 voor zijn rekening. De beelden zijn van Ajax TV. Het formaat van filmpjes van Ajax TV kan helaas niet langer aangepast worden, maar de actie van Fischer is prima te volgen. Voor een samenvatting en alle doelpunten verwijzen we naar de website van RTV Noord-Holland.

Fotoreportage: Fotoverslag SV Huizen - Ajax

Bron: www.ajaxlife.nl

Het is lang wachten op het eerste doelpunt van Ajax in het nieuwe seizoen. En dat tegen SV Huizen. Gelukkig maken Ajacieden zich niet zo druk meer om kleine dingetjes, want het komt uiteindelijk toch wel goed. Nu dus ook. Van 1-0 naar 1-3. Met dank aan de nieuwe generatie? Frank de Boer is niet zonder reden tevreden over de jongelingen. De platen zijn van ProShots en de Brouwer.

Nieuws: Ajax geeft zege op Huizen pas na rust gestalte

Bron: www.ajaxlife.nl

Ajax heeft de eerste oefenwedstrijd winnend afgesloten. De Ajacieden wonnen met 1-3 van SV Huizen, maar daar waren meer zweetdruppels voor nodig dan verwacht. Een eigen doelpunt van Stefano Denswil betekende een achterstand, die het elftal van Frank de Boer – met in het veld de nodige A-junioren – pas na rust omboog. Davy Klaassen, Siem de Jong en Viktor Fischer wisten het net te vinden. Het volledige verslag staat in de doorklik. Daar kunt u alles rustig teruglezen. Het volledige verslag kunt u lezen in de doorklik.

Jan Vertonghen roept hulp van advocaat in

Bron: ajax1.nl

Ajax-aanvoerder Jan Vertonghen heeft een advocaat ingeschakeld om te kijken naar de clausule die in zijn contract staat. Deze clausule houdt in dat Vertonghen recht heeft op vijftien procent van het transferbedrag. Ajax geeft echter aan dat deze clausule alleen geldt als de gelimiteerde transfersom van twintig miljoen euro wordt betaald. Dit is bij de verwachte transfer naar het Engelse Tottenham Hotspur echter niet het geval.

Pages