NUA afwezig op de open dag

Bron: www.northup.nl

Na een fantastisch eerste jaar maken we ons, achter de schermen, op voor het nieuwe seizoen. Een gepland onderdeel hiervan was de open dag. Iedereen van ons heeft de open dag al vele malen meegemaakt op P2 waar verschillende activiteiten waren voor jong en oud en waar ook de verschillende supportersgroepen altijd actief aanwezig waren met een kraampje. Wij zouden voor het eerst een open dag meemaken als zijnde NUA.

Echter bleek al snel dat de communicatie met Ajax niet naar verwachting verliep. Nu is dit onze eerste open dag en hadden we op dit gebied geen referentie punt. Echter zijn voor ons een aantal zaken zeer belangrijk en dat is ten eerste respect voor de supporters die jaar in en uit klaar staan voor de club en veel tijd en energie steken in de club. Ten tweede is een eerlijke communicatie naar elkaar toe. Vanuit Ajax was er totaal geen communicatie en het was totaal onduidelijk wat men nu van plan was en op vragen werd slecht of geen antwoord gegeven.

Wij vinden dat iedere supportersgroepering en iedere supportersclub serieus moet worden genomen en dat er op zijn minst belangstelling is voor de standpunten en ideeën van deze groepen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.northup.nl/home-mobiel/68-nua-afwezig-op-de-open-dag

Gegevens

Tags: Nieuws
Clubs: AFC Ajax