Groningen uit!

Bron: www.afca.nl

En we zijn begonnen in Groningen. Denswil en Serero zijn de plaatsvervangers voor Toby en Christiaan voor vandaag. We spelen in elk geval met Zwarte kousen dat ziet er ook een stuk beter uit en het toch weer wat mannelijker maakt. Aan de Ajax supporter ligt het ook niet, die zijn sterk aanwezig en goed te horen. Arjan Robben zit op de tribune om ook de wedstrijd te aanschouwen.

Dan opent Ajax een aanval in de 11de minuut maar Sana loopt te duwen waardoor er gefloten wordt. Ja hoor in de 18de minuut.. Bojan trekt naar binnen geeft het hem voor op Schöne die van afstand  schiet en daar is het eerste doelpunt voor Ajax!!!! Schöne!!!

Een ingooi van Groningen creëert wel een kansje voor ze maar gelukkig is onze Vermeer wakker en vangt de bal goed. Ajax heeft het meeste balbezit maar echt tempo zit er nog niet in waardoor het wat kwetsbaar wordt en daar wacht Groningen op. Een pass van Moisander op Sigthorson die in botsing komt met de keeper van Groningen en blijft liggen. Ondertussen spelen ze verder en mist Groningen een kans. Sigthorson wordt behandeld achter de lijn.

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/groningen-uit/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=groningen-uit