Prijsvraag: Win het Ajax uitshirt! Volledige Ajaxcollectie 2022-2023 nu met 50% korting

Bron: ajaxfanzone.nl

AjaxFanzone.NL organiseert in samenwerking met Dè Ajax-webstore van Nederland: Bouds-Inn.nl met grote regelmaat prijsvragen rondom wedstrijden van ons aller Ajax.  Deze keer verloten we onder de juiste inzendingen een origineel Ajax-uitshirt in een kindermaat! Wat moet je daarvoor doen? Heel simpel: Geef antwoord op onze prijsvraag! De gehele Ajax collectie is nu bij Bouds-Inn met maar liefst 50% korting via de kortingscode AJAX50. Nergens goedkoper!

Aanstaande donderdag 2 maart speelt Ajax voor de beker uit tegen De Graafschap. In het seizoen 2018-2019 speelde Ajax voor het laatst uit tegen de Superboeren. Ajax won die wedstrijd met 1-4. Dusan Tadic scoorde tweemaal en Nico Tagliafico scoorde ook. De vraag is: Wie maakte in de 37ste minuut de openingstreffer namens Ajax in die wedstrijd? Lees hieronder hoe je mee kunt doen en vergeet vooral niet de maat en je gegevens door te geven!!

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2023/02/27/prijsvraag-win-het-ajax-uitshirt-volledige-ajaxcollectie-2022-2023-nu-met-50-korting/

Gegevens

Onderwerpen: Prijsvraag