Wallpaper mag niet ontbreken op 118e verjaardag van Ajax!

Bron: www.ajaxlife.nl

Het is 18 maart en een mooiere dag bestaat eigenlijk niet. Het is vandaag de dag dat Ajax zijn verjaardag viert en als er dan ook nog eens wordt gewonnen, kan het al helemaal niet op! De Ajacieden waren met 2-5 te sterk voor Sparta en dat vraagt om een wallpaper.

Als het even kan, kiezen we voor emotie op de wallpaper. Dat spreekt de mensen lekker aan en zo, jullie kennen het wel. Maar dit keer doen we het toch echt even anders. Als je moet voetballen op je verjaardag en nog wint ook, kan het gebeuren dat er andere keuzes worden gemaakt.

Het uitvak hing op de verjaardag van Ajax de slingers op in de vorm van een sfeeractie, die werd uitgevoerd rondom de aftrap van Sparta-uit. We zagen een mooi doek, we zagen vlaggen en we hoorden gezang. Dat is nog eens een mooie manier om je verjaardag te vieren! 

En je kunt ervan nagenieten door deze wallpaper in te stellen als nieuwe achtergrond op je telefoon! Proost, AFC Ajax. En laten we hopen dat rondom de volgende verjaardag een landstitel een stukkie dichterbij is dan nu!

Download de wallpaper hier.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=23698

Gegevens

Onderwerpen: Kampioen
Clubs: AFC Ajax