Informatie kaartverkoop Roda JC-uit

Bron: www.ajaxlife.nl

Roda-uit wordt voor het uitvak een helse toer. © De Brouwer

Maken we er een weekeindje van? Negen van de tien keer was dat de grote vraag in aanloop naar het uitduel met Roda JC. Dit keer is alles anders. De vraag is vooral: als je straks eenmaal een kaartje in bezit hebt, hoe kom je dan na de wedstrijd terug naar huis?

De kaartverkoop voor Roda-uit staat op het punt van beginnen. Uitkaarthouders met een plusje op hun uitkaart, kunnen zaterdag namelijk een kaartje kopen. Een kaartje kost 24,81 en er zijn in totaal 1000 stuks beschikbaar.

Maar waarom we ons nu zo druk maken om de terugweg? Roda - Ajax wordt dit seizoen op een woensdag gespeeld, 7 februari om precies te zijn. De aftrap is ook nog eens om 20.45 uur, dus we zijn pas laat klaar. En het is ver van huis.

Roda-uit is sowieso wel een dingetje, maar nu staat-ie dus woensdagavond op het programma. We zijn benieuwd of de 1000 kaartjes binnen de kortste keren uitverkocht zijn, of dat ook leden van SV Ajax met een uitkaart aan de beurt komen. Dit kan een van de weinige kansen zijn op het bezoeken van een uitwedstrijd.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=23283

Gegevens

Onderwerpen: Kaartverkoop, Transfers
Clubs: Roda JC, AFC Ajax