Jong Ajax wint met 2-3 van Achilles’29

Jong Ajax heeft vrijdagavond met 2-3 gewonnen op bezoek bij Achilles’29. De ploeg van Marcel Keizer kwam nog wel op een 1-0 achterstand maar nog voor rust wisten Walian en Sierhuis dat om te buigen in een voorsprong. In de tweede helft scoorde Sierhuis de 1-3 en leek de wedstrijd gespeeld. Toch kwam Achilles nog terug tot 2-3 maar nadat Kortstam zijn tweede gele kaart ontving was Achilles niet meer bij machte om het Jong Ajax nog lastig te maken. Marcel Keizer was na afloop niet geheel tevreden met het vertoonde spel van zijn ploeg. ‘Gezien de ruimtes en de mogelijkheden die we kregen hebben we veel te weinig gecreëerd. Ik kan wel een keer leven met een mindere uitvoering, maar dat wil je niet. Ook de jongens willen niet alleen winnen. Zij willen ook winnen met goed voetbal. En dat lukte vandaag niet’.

Opstelling Jong Ajax: Alblas, Dankerlui, De Ligt, Bergsma (85. Dani de Wit), Savastano, Eiting, Cerny (70. Terry Lartey Sanniez), Mazraoui (85. Danilho Doekhi), Sierhuis, De Jong, Walian

Bron: Ajax.nl