Jordi Cruijff dankbaar: ‘Nog elke dag komen er nieuwe anekdotes binnen’

Bron: ajaxfanzone.nl

Jordi Cruijff krijgt nog dagelijks steunbetuigingen binnen en merkt dat zijn vader heel veel mensen over de hele wereld heeft geïnspireerd. De zoon van de legendarische nummer veertien laat tegenover The New York Times weten dat zeer te waarderen maar ook verbaasd te zijn over anekdotes die zelfs hij nog niet kende.

‘Er zijn mensen die een afbeelding van mijn vader op hun telefoon hebben staan en er zijn zelfs mensen die zich bijna verontschuldigen voor hoeveel mijn vader voor hen heeft betekend. Dagelijks hoor ik verhalen die ik zelfs nog niet kende. Ook op social media staan natuurlijk veel eerbetuigingen aan mijn vader en dat is fantastisch om te zien maar soms doet het ook veel pijn. De afgelopen maanden ben ik in veel landen geweest en daar kwam ik mannen van 65, 70 jaar tegen die mij aanspraken en emotioneel werden. Ze wilden met mij over mijn vader praten en op de een of andere manier heeft hij hun geraakt. Er waren er zelfs bij die afbeeldingen van hem hadden van het WK van 1974, dus het is heel divers hoe mensen met zijn dood omgaan.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2016/09/29/jordi-cruijff-dankbaar-nog-elke-dag-komen-er-nieuwe-anekdotes-binnen/

Gegevens

Onderwerpen: Trainer
Tags: Nieuws
Trainers: Johan Cruijff
Bestuursleden: Johan Cruijff