Vrijdag 12:00uur loting play-offs CL, Mogelijke tegenstanders bekend

Bron: ajaxfanzone.nl

De UEFA zal aanstaande vrijdag om 12.00 uur de loting verrichten voor de play-offs van de Champions League. Ajax heeft daarbij de geplaatste status. Net als Ajax beschikken Manchester City, FC Porto, Villarreal en Borussia Mönchengladbach over een geplaatste status. Deze clubs spelen zodoende niet tegen elkaar. De tegenstander zal komen uit het rijtje AS Roma, Rostov, Monaco, Steaua Boekarest, Young Boys. De playoffs voor de Champions League worden op 16/17 en 23/24 augustus gespeeld. Mocht Ajax de play-offs uiteindelijk verliezen dan is de club in ieder geval geplaatst voor de groepsfase van de Europa League. 

AS Monaco (Frankrijk)Monaco was woensdagavond met 3-1 te sterk voor Fenerbahçe. De club van Gregory van der Wiel en Robin van Persie had zodoende niet voldoende aan de 2-1 zege uit het heenduel.

Rostov (Rusland)De Russen speelde het eerste duel thuis tegen Anderlecht met 2-2 gelijk maar Rostov wist in Brussel de return met 2-0 te winnen.

Steaua (Roemenië)Steaua Boekarest won thuis in Boekarest met 2-0 van Sparta Praag nadat het het eerste duel met 1-1 gelijk had gespeeld.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2016/08/04/vrijdag-1200uur-loting-play-offs-cl-mogelijke-tegenstanders-bekend/