Informatie kaartverkoop Vitesse-uit

Bron: www.ajaxlife.nl

Ajax heeft het vaak zwaar in Arnhem, dus alle steun is welkom. © De Brouwer

De maand oktober staat voor Ajax bol van de belangrijke, moeilijke wedstrijden. Het uitduel met Vitesse valt ook in die categorie. De kaartverkoop voor de wedstrijd, die zondag 25 oktober wordt gespeeld, gaat woensdag van start.

Je leest het inderdaad goed. Meestal start de kaartverkoop voor een uitwedstrijd zaterdags, maar dit keer dus niet. Woensdag om 10.00 uur gaan de eerste kaartjes over de digitale toonbank, waarbij de uitkaarthouders met voorrangrecht als eerste aan de beurt zijn om te kopen.

Een kaartje voor Vitesse-uit kost 34,06 euro en er zijn 1200 Ajacieden welkom in het bezoekersvak in Arnhem. De gewone uitkaarthouders mogen dat bedrag maandag van hun rekening laten afschrijven, indien zij dat natuurlijk wensen. Zorg ervoor dat je om 10.00 uur scherp bent.

Er is sprake van een verplichte buscombi richting Gelredome. Het is wel mogelijk om in de regio op te stappen. Als je dit van plan bent, kies dan voor 'ALT' van alternatief tijdens het kopen van je kaartje. Als je mee wilt met de SV Ajax-bus, kun je gewoon een kaartje voor 'AMS' kopen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=18400

Gegevens

Onderwerpen: Kaartverkoop
Clubs: Vitesse, AFC Ajax