fotoverslag Ajax

Ajax won gisteren geflatteerd van Roda JC met 4-1. Na een 0-1 ruststand, kwam Ajax de gedurende de 2e helft eindelijk op stoom en via 3 doelpunten van Lorenzo Ebicilio en 1 van Vurnon Anita werd de overwinning toch binnengehengeld.3 belangrijke punten richting kampioenschap....Onze focus lag vandaag op de 150ste wedstrijd van Miralem Sulejmani. Met een balustradedoek wilde we hem feliciteren met deze mooie mijlpaal. Helaas viel Miralem al in de 30e minuut geblesseerd uit, waarschijnlijk een vervelende meniscus blessure.... Mickey, bij deze beterschap!!!Mickey Sulejmani speelde tegen Roda zijn 150ste duel voor Ajax, vandaar een balustradedoekHet portret van Mickey!Close upsRook van de fakkel van Mickey in het rood.Natuurlijk ook een deel van ons logo!De Ultra's van Roda JC, de West Side Ultras hebben een eigen bus!