Fotoverslag PSV

Bij deze een fotoverslag van PSV A1 tegen ons aller Ajax A1.We proberen vanaf heden wat vaker fotoverslagen te plaatsen van Jong Ajax of A1, om eens afwisseling te laten zien.De wedstrijd werd gespeeld op de Herdgang in Eindhoven.De eerste helft was matig, de rust werd bereikt met een brilstand. PSV was de betere ploeg met wat kansjes. De tweede helft was iets leuker om te zien. Ajax maakte door Fisher de 0-1, al bleef PSV meerdere kansen creren.Toch wist de A1 de winst over de streep te trekken en heeft daarmee een goede slag geslagen op de ranglijst. De voorsprong op PSV is vergroot tot 9 punten!