Van den Boomen mist duel met Brighton wegens knieblessure

Bron: ajaxfanzone.nl

Branco van den Boomen ontbreekt donderdag in het Europa League-duel tussen Ajax en Brighton & Hove Albion, zo verteld John van ’t Schip deze woensdagmiddag tijdens de persconferentie voorafgaand aan het duel tegen de Engelsen. Een tegenvaller want sinds de komst van de interim-trainer Van ’t Schip vervult Van den Boomen een belangrijke rol binnen de selectie. woensdagmiddag “Branco van den Boomen is er niet bij, hij zit met zijn knie”, aldus Van ’t Schip. “Hij is er in ieder geval morgen (donderdag, red.) niet bij en hij is twijfelachtig voor zondag”. Ajax heeft zondag een uitduel op de agenda staan tegen promovendus Almere City FC.

Wat betreft Borna Sosa, Carlos Forbs en Devyne Rensch verwacht Van ’t Schip dat dit drietal er wel bij zal zijn tegen Brighton. “Die waren er in de vorige wedstrijd al bij en gisteren (dinsdag, red.) op de training is dat goed gegaan. Dus in principe zijn die alle drie beschikbaar.”

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2023/11/08/van-den-boomen-mist-duel-met-brighton-wegens-knieblessure/

Gegevens

Spelers: Hedwiges Maduro
Tags: Nieuws
Clubs: AFC Ajax