Ajax strikt nieuw energiedrankje als sponsor

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax en ICONIX hebben zich voor 9,5 jaar aan elkaar verbonden middels het officiële sponsorschap. Iconix Energie Drank is een nieuw energiedrankje, dat momenteel nog niet in Nederland verkrijgbaar is. De samenwerking met Ajax moet het drankje snel aan naamsbekendheid helpen.

Menno Geelen, CCO van Ajax: ”Het verhaal en de ambitie van ICONIX spraken ons aan. Wij denken ook dat deze categorie functionele drankjes, waar veel over gesproken en geschreven wordt, een alternatief nodig heeft. ICONIX biedt een smakelijk, verantwoord en ander type energiedrankje en onderscheidt zich met zogeheten focused energy in plaats van alleen maar meer energie’.

ICONIX Energy Drink bevat 40% minder suiker dan de meeste andere energiedranken en maakt alleen gebruik van cafeïne en zoetstoffen uit natuurlijke bron. Krachtige, natuurlijke ingrediënten zoals Gingko, Guarana en Groene thee-extracten die gecombineerd zijn met B-vita-mines (B2, B5, B12) dragen bij aan een beter concentratievermogen en een optimale mentale prestatie. Daarnaast is 15% van de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid vitamine C toegevoegd, wat de weerstand verhoogt.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2019/02/06/ajax-strikt-nieuw-energiedrankje-als-sponsor/

Gegevens

Onderwerpen: B1, B2, Sponsor
Tags: Nieuws
Clubs: AFC Ajax