Ajax Life 10: Onana, China en een sfeerbepalend weekje

Bron: www.ajaxlife.nl

Andre Onana gaat in deze editie dieper in op de wisselwerking tussen de spelers en de fans.

Onze nieuwe krant valt vrijdag weer op de mat bij leden van de Supportersvereniging Ajax. Daarin staat onder andere een groot interview met Andre Onana. Hij blikt uitgebreid terug op een tamelijk absurd 2017; een voetbaljaar met pieken en dalen.

Ajax-Excelsior ligt nog maar enkele uren achter ons. Dat was in ons productieproces van deze nieuwe krant helaas te laat om mee te nemen. Uiteraard vind je elders op deze site alle relevante nieuwswaardigheden over dat duel, alsmede ons vertrouwde (foto)verslag.

In Ajax Life 10 peilen we de temperatuur aan de vooravond wat (opnieuw) een sfeerbepalende voetbalweek zou kunnen worden. De komende uitduels in Alkmaar en Enschede kunnen het seizoen maken of breken.

Aangezien we een groot interview met Onana hebben, leek het de redactie ook leuk de quiz in het teken te zetten van (oud)keepers van Ajax. Weet jij bijvoorbeeld nog welke oud-ploeggenoot van Marcel Keizer halverwege de jaren negentig de overstap maakte van Friesland naar Amsterdam? En zo hebben we nog zeventien vragen.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=23072