Klaassen laat de uitsupporters juichen in Deventer

Bron: www.ajaxlife.nl

Negen van de tien keer wint Ajax in Deventer. Toch komen zeges op Go Ahead Eagles meestal maar moeilijk tot stand. Ook tijdens dit bezoek aan de Vetkampstraat hadden de Ajacieden het lastig, in de openingsfase. Maar gelukkig hebben wij Davy Klaassen.

Klaassen is zo'n supporter van Ajax die niet in het uitvak zit, maar op het veld staat. Met dit in het achterhoofd snap je de dingen een stuk beter. Davy juicht altijd het mooist van allemaal, zelfs als het doelpunt vier of vijf van de middag is.

Maar als het de openingstreffer is, dan is het helemaal feest. Dan springt de nummer tien een gat in de lucht. Het mooie is dat er beelden beschikbaar zijn van de rake uithaal van Klaassen, geschoten vanaf een meter of tachtig verderop, uiteraard door Ventos.

Het mooie is dat je geroezemoes hoort onder het aanleggen. Schiet hij wel... Of niet? En hoe pakt dat uit? Nou, heel goed! Zo goed zelfs dat de handjes in de lucht mogen. Vierhonderd paar zelfs. We proeven een mix van opluchting en blijdschap. Het blijkt de opmaat voor nog meer vrolijkheid.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=20302

Gegevens

Spelers: Davy Klaassen
Onderwerpen: Doelpunt