Bazoer gaat uit zijn dak in spelerstunnel De Graafschap

Bron: www.ajaxlife.nl

De laatste weken zijn voor Bazoer een en al teleurstelling. © Pro Shots

Teleurstellingen zijn moeilijk te verkroppen. Zeker op een dag als vandaag, zeker op een dag als gisteren. Voor Riechedly Bazoer werd de slotfase van het seizoen een grote teleurstelling en die emoties kwamen boven bij het opzoeken van de kleedkamer.

Ajax kwam op bezoek bij De Graafschap niet verder dan een gelijkspel (1-1) en verspeelde op zeer pijnlijke wijze het kampioenschap. Dat doet pijn en een ieder verwerkt dat op zijn eigen manier. Zo zat Anwar el Ghazi bijvoorbeeld huilend op het veld.

Bazoer oogde bij het verlaten van het veld niet zozeer teleurgesteld, vooral gefrustreerd. Hij gooide een bidon door de spelerstunnel. “Dit is kut, zo kan je toch geen wedstrijd spelen, man,” luidde de begeleidende tekst van de nummer zes van Ajax. Ironisch genoeg liep Hennie Spijkerman voor hem.

Bazoer raakte tijdens de eindsprint zijn basisplaats kwijt, na enkele teleurstellende optredens. Er viel wat voor te zeggen om hem op de bank te zetten, maar de frustraties bij de speler in kwestie vallen ook goed te begrijpen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=19756

Gegevens