Jong Ajax onderuit tegen Achilles 29

Jong Ajax heeft in de Jupiler League voor het tweede duel op rij een matige prestatie afgeleverd. Op het 0-5 thuisverlies tegen FC Volendam volgde maandagavond op bezoek bij Achilles 29 een 3-2 nederlaag.

Jong Ajax, met onder andere Kenneth Vermeer, Ruben Ligeon, Mike van der Hoorn, Thulani Serero en Ricardo Kishna in de basis, stond bij de rust met 1-0 achter. Stefan Maletic zorgde al na zeventien minuten voor de voorsprong van de club uit Groesbeek.

Na rust draaide het elftal van trainers Jaap Stam en Andries Ulderink het duel dan toch om. Kishna en Queensy Menig scoorden voor de Amsterdammers. De zege leek binnen, maar Maletic maakte vlak voor tijd de gelijkmaker. Thijs Hendriks produceerde de winnende goal.

Net als tegen Volendam moest Jong Ajax weer een rode kaart incasseren. Stefano Denswil moest er in de 82e minuut af. Tegen Volendam kregen Peter Leeuwenburgh en Richairo Zivkovic rood.