Kansrijk Ajax verzuimt te scoren en verliest van PSV

Ajax heeft de derde wedstrijd van de competitie met 1-3 verloren van PSV. De Amsterdammers kwamen in de eerste helft op voorsprong maar verzuimde om dit uit te breiden. PSV scoorde in de tweede helft drie keer en namen de drie punten mee naar huis. PSV begon de topper beter dan Ajax en kreeg via Wijnaldum en Depay een aantal goede kansen. Na een grote kans voor PSV in de vijftiende minuut werd er aan de andere kant meteen gescoord. Een schitterende pass van Klaassen op El Ghazi zorgde voor het eerste doelpunt van de wedstrijd. Basisspeler El Ghazi kopte […]