Ebecilio: “Dit volgende week niet verspelen”

Bron: ajax1.nl

Lorenzo Ebecilio speelde afgelopen weekend een belangrijke rol bij Ajax. De aanvaller scoorde twee keer in de wedstrijd tegen Excelsior, dat uiteindelijk met een 4-1 nederlaag naar huis werd gestuurd.

“Het is een dag die goed is uitgepakt voor ons”, zegt Ebecilio in gesprek met de NOS. “Als je ziet dat PSV verliest en wij winnen vandaag. Toch was het nog wel even schrikken op het moment dat je op 1-1 komt, maar daarna hebben we het weer goed opgepakt.”

Ajax heeft het na de overwinning op Excelsior en de nederlaag van PSV tegen Feyenoord weer in eigen hand om kampioen te worden, weet ook Ebecilio. Het zou een uitstekende prestatie zijn, ook omdat de beker nog gepakt kan worden. ”Vooral voor mij, een speler die er net bij is gekomen. Dat wil ik zeker meemaken.”

Ebecilio weet dat Ajax volgende week moet winnen tegen sc Heerenveen, anders is alles weer voorbij. “Het is aardig wat we vandaag hebben gedaan, maar als je dat volgend weekend verspeelt, is dit voor niets geweest. Maar dat gaat zeker niet gebeuren.”

Tekst: Voetbalprimeur

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/ebecilio-dit-volgende-week-niet-verspelen/