Eriksen grote man bij de Denen

Ondanks een sterk optreden van Ajacied Christian Eriksen heeft Denenmarken woensdagavond in Kopenhagen een oefenduel verloren van Engeland: 1-2.

Eriksen verzorgde in de achtste minuut de assist die leidde tot de openingstreffer van Daniel Agger. De middenvelder in Amsterdamse dienst maakte ook in het vervolg indruk als dé aanjager aan Deense zijde.

Twee minuten na de 1-0 zorgde Darren Bent (Aston Villa) echter alweer voor de gelijkmaker. In de eerste helft trof Eriksen in het Parken-stadion in de Deense hoofdstad nog de paal.

Ashley Young (Aston Villa) zorgde in de 68e minuut voor de voorsprong voor de Engelsen. Ook in de tweede helft wist Eriksen dikwijls zijn stempel op het spel van de Denen te drukken, maar tot een stuntje tegen de ploeg van Fabio Capello leidde dat niet.

Bron: Telegraaf