Jong Ajax met debutant Rijkhoff en doelman Rulli langs Jong FC Utrecht

Bron: ajaxfanzone.nl

Met wereldkampioen Gerónimo Rulli onder de lat en de van Borussia Dortmund teruggekeerde Julian Rijkhoff in de spits heeft Jong Ajax maandagavond Jong FC Utrecht verslagen in de Keuken Kampioen Divisie. Het werd 0-1 op bezoek in de Domstad.

Zo word je met Lionel Messi in je team wereldkampioen in Qatar en zo sta je met Jong Ajax op een maandagavond op Sportpark Zoudenbalch. Het overkwam de 31-jarige Argentijnse doelman Gerónimo Rulli. Hij stond namelijk onder de lat bij Jong Ajax, waarmee de viervoudig international van Argentinië voor het eerst kennismaakte met de Keuken Kampioen Divisie nu hij bij de hoofdmacht Diant Ramaj voor zich moet dulden. Met ook Anton Gaaei, Ar’Jany Martha, Silvano Vos en de van Excelsior teruggekeerde Kian Fitz-Jim stonden er bij Jong Ajax meer bekende namen op het veld.

Ook was er de Ajax-rentree van Julian Rijkhoff. De19 jarige aanvaller die deze winter van Borussia Dortmund terugkeerde begon in de punt van de aanval, maar kwam niet tot scoren. Hij zag in de eerste helft hoe Jaydon Banel de enige was die Jong FC Utrecht-doelman Mattijs Branderhorst wist te passeren.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2024/02/05/jong-ajax-met-debutant-rijkhoff-en-doelman-rulli-langs-jong-fc-utrecht/