Ajax bereikt akkoord met Saïd Bakkati als assistent voor Maurice Steijn

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft Saïd Bakkati (41) binnen als assistent-trainer, zo meldt De Telegraaf. Beide partijen hebben een akkoord bereikt over een driejarig contract. Bakkati was eerder al eens een seizoen als assistent-coach werkzaam bij Jong Ajax. De voormalig verdediger was tot voor kort rechterhand van Dick Advocaat bij ADO Den Haag. Bakkati assisteerde in het verleden ook nog bij Reading, PEC Zwolle, Feyenoord en FC Cincinnati.

Volgens De Telegraaf spartelt promovendus Almere City FC nog tegen wat betreft Hedwiges Maduro. Ajax wil de voormalig middenvelder van de club graag binnenhalen als de andere assistent van de nieuwe hoofdcoach Maurice Steijn, maar een akkoord is tot op heden niet bereikt De verwachting is echter dat Maduro op zeer korte termijn wordt gestrikt. De interesse in Maduro was sinds zondag al bekend. De oud-middenvelder annex verdediger werd daar tijdens het promotiefeest van Almere nog mee geconfronteerd.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2023/06/14/ajax-bereikt-akkoord-met-said-bakkati-als-assistent-voor-maurice-steijn/

Gegevens

Spelers: Hedwiges Maduro
Onderwerpen: Jong Ajax
Tags: Nieuws