Klaassen NOS

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het was een mooie middag voor Davy Klaassen. Ajax won met 4-1 van AZ en de aanvoerder was bij alle vier de goals betrokken. Vooraf kreeg AZ alle lof wegens het goede spel dat de afgelopen weken werd gespeeld: “Maar dat steekt niet. AZ heeft de laatste weken leuk en goed voetbal laten zien. Je weet dat die ploeg minder druk met zich mee draagt dan wij. Ajax is nou eenmaal de grootste club van het land en er is bij ons altijd een bepaalde druk, die bij AZ minder is”, zo vertelde Klaassen na afloop aan de NOS.

Ajax speelde zelfs nog lange tijd met tien man, omdat Anwar El Ghazi met twee keer geel van het veld werd gestuurd: “Zestig minuten waren echt goed, toen zag het er leuk uit denk ik, tot die rode kaart. De eerste gele kaart, tsja. De tweede was denk ik wel terecht, dat was een onhandige actie. Een beetje een aanvallersactie.”

Dankzij de overwinning blijft Ajax in het spoor van koploper PSV, de achterstand bedraagt één punt: “De wedstrijd daar kan cruciaal worden, maar tot die tijd moet je ook alles blijven winnen, anders kom je nog verder op achterstand”, beseft Klaassen.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/klaassen/