De Boer geniet van Bazoer: ‘Geen toeval maar gewoon kwaliteit’

Bron: ajaxfanzone.nl

Frank de Boer laat enkele dagen na de Klassieker weten genoten te hebben van zijn ploeg die uiteindelijk de strijdlust toonde om de wedstrijd winnend af te sluiten. De Boer licht er bepaalde spelers uit die enorm belangrijk zijn voor Ajax momenteel.

‘Davy Klaassen liet zondag weer zien dat hij een echte prof is en ging wederom voorop in de strijd. Dan zie je dat hij voetbalgogme en kwalitiet in huis heeft. Met Amin Younes hebben wij een prima buitenspeler in huis maar hij zit nog lang niet aan zijn top. De momenten dat hij continu acties kan maken is een punt waarop hij nog veel kan winnen maar ik weet dat hij daar keihard aan werkt. Over Riechedly Bazoer kunnen we kort zijn want dat hij dat doelpunt maakt met zijn buitenkant voet is geen toeval maar gewoon kwaliteit. Hij komt wel vaker bewust in dat soort situaties waaruit hij op deze manier kan scoren. Tot slot wil ik Lasse Schöne een compliment geven want ik snap dat hij in een lastige situatie zit. We weten wat we aan Lasse hebben en dat liet hij zondag zien, want we hebben iedereen keihard nodig momenteel’.

Bron: Ajax TV

Likes(97)Dislikes(1)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2016/02/10/de-boer-geniet-van-bazoer-geen-toeval-maar-gewoon-kwaliteit/