Bezoek Heracles-uit met een van de SVA-bussen!

Bron: www.ajaxlife.nl

Grote kans dat er in Almelo meer ruimte is.© De Brouwer

Gewone uitkaarthouders zijn aan de beurt om een kaartje te kopen voor het uitduel met Heracles Almelo. Grote kans dat het uitvak snel wordt gevuld. Dus wordt het tijd over de reis na te denken. Wij hebben wel een idee: stap zaterdag 11 april in een van de SVA-bussen!

De Supportersverening Ajax sponsort het uitvak, waardoor een kaartje slechts 10 euro kost. Het bezoekersvak in het Polman Stadion is met vijfhonderd plekken aan de krappe kant, maar zie er maar eens te komen. Er is sprake van een verplichte autocombi. Er rijden ook diverse bussen.

Er vertrekken SVA-bussen vanuit Amsterdam, Den Bosch en Leiden. De vaste groep die opstapt aan de Middenweg is groot, vandaar dat er in de Amsterdamse bus vier plekken vrij zijn. De bussen in Den Bosch en Leiden hebben meer stoelen over: 22 om 27.

Het goede nieuws is dat dit keer niet hoeft te worden betaald voor een retourtje Almelo per SVA-bus. Wij denken namelijk graag mee met uitsupporters, die over een seizoen genomen al genoeg geld kwijt zijn om Ajax te zien foebele.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=17281