Champions League duel Ajax – Apoel bijna uitverkocht; zaterdag laatste kaarten in de verkoop

Bron: ajaxfanzone.nl

Voor het laatste duel in de groepsfase van de Champions League thuis tegen Apoel Nicosia zijn slechts nog een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar. Het duel tegen de Cyprioten wordt waarschijnlijk cruciaal voor overwintering in de UEFA Europa League. Zowel Ajax als Apoel is al uitgeschakeld in de Champions League. Aanstaande zaterdag om 9:00uur wordt de kaartverkoop voor dit duel hervat.

Ajax staat momenteel derde in poule F met een punt voorsprong op Apoel. In de vijfde poulewedstrijd speelt Ajax in Parijs tegen Paris Saint-Germain terwijl Apoel het thuis op neemt tegen FC Barcelona. Tijdens de zesde en laatste speelronde strijden PSG en Barcelona om de bovenste twee plaatsen. Ajax en Apoel maken onderling uit wie er als derde in de poule eindigt tenzij Ajax wint in Parijs en Apoel verliest van Barcelona. In dat geval is Ajax niet meer te achterhalen door Apoel. De derde plaats geeft recht op een ticket voor de knock-out fase van de UEFA Europa League.

Bron: Ajax.nl

Likes(0)Dislikes(0)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2014/11/12/champions-league-duel-ajax-apoel-bijna-uitverkocht-zaterdag-laatste-kaarten-in-de-verkoop/